FITORE: Shqiperi (3-1) Rusi, nje hak qe duhej te shperblehet.
Vendosur nga: Admin Ne oren 18:00 ne stadiumin Loro Boriçi te qytetit te Shkodres u zhvillua ndeshja per eliminatoret e kampionatit europian nepermjet ekipit te kombetares se Shqiperise - dhe asaj te Rusise. Stadiumi ishte mbushur si asnjeher tjeter. Rreth 18.000 tifoze dhe jane shitur rreth 15.000 bileta. Ne stadium u shperndane 15.000 flamuj kuq e zi dhe fishekzjarre. Ndeshja ishte e nje niveli shume te larte. Per kete fitore lojtaret tone shqiptare moren 60 mije $. Kjo ishte hera e dyte per Ruset qe vinin ne shqiperi pas 57 vjetesh. Loja u perqendrua kryesisht ne mesfushe nga lojtaret Ruse. Ishte e pa mundur te depertohej me tej topa nga mbrojtja e Aliaj dhe Bellajt. Golat e shenuar nga Rraklli, Lala dhe Tare ishin fantastik dhe u brohoriten me nje gezim te madh nga tifozet tane. Fitorja u pershendet online ne inernet nga shume bashkeatdhetare. Stafi jone beri te pamunduren per te sjell direkt lojen tek ju. Ajo cka ja vlen te permendet eshte edhe loja e Rrakllit e shkelyer i cili u rikthye tek kombetarja pas nje pause nga ish trajneri Zhega. Bellaj u shpreh per median se:"Jam i gatshem te vij ku dhe kur te me therrasi ekipi im. Une jap kontributin tim ne cfaredo lloj situate per nje loje te mire."