Visualizzazione Stampabile
-
Mo a's capess c'a'l capess al frarees.... Isu!!! Al n'ee menga al bantu'!!! L'ee ona dal nostri Lengui!!! E po' me' a i capess tott, al venesian, al lumberd, al piemuntees........
Yooooo......... Isu....... demm un poo.... mo eet te' c'l'amm le', tott ploos, cun i cavii long!!!!??? A me um piees i amm cun i cavii curt curt o anch mei, rasee!!!
I'n acse' .......uuuuhhhh...... l'e mei c'a tesa!! Mo te' e't see cs'a voi diir, no!!??
A's vdamm .......... Frarees
-
Ahhhh..... Swaption... a veed a veed!! Me agh n'avrev bisegn d'uun acse', c'al sa' nuder in d'al meer ed la borsa!!! I lavor i'n van menga tant bein adesa......mo me' a'n vend menga... a stagh in du a suun e a speet e speer...Di me amigh i sposten tott ed che' ed la'.... mo me' a n'um moov d'un paas .... me a gho l'80% in acaunt ch'in cunservador, in renden menga tant, mo in perden gnanc......
A's vdamm, Chiomara
-
Citazione:
Originally posted by Chiomara
Mo a's capess c'a'l capess al frarees.... Isu!!! Al n'ee menga al bantu'!!! L'ee ona dal nostri Lengui!!! E po' me' a i capess tott, al venesian, al lumberd, al piemuntees........
Yooooo......... Isu....... demm un poo.... mo eet te' c'l'amm le', tott ploos, cun i cavii long!!!!??? A me um piees i amm cun i cavii curt curt o anch mei, rasee!!!
I'n acse' .......uuuuhhhh...... l'e mei c'a tesa!! Mo te' e't see cs'a voi diir, no!!??
A's vdamm .......... Frarees
An son brisa mi c'al capplun d'la foto :D
A g'ho i cavė curt (purassā curt ai lati) con la riga da na banda (a sinistra, am par giusta!)
A n'g'ho nianc la panza, s'a basta. Am fagg i cumpliment da par mi... :D
E ti, cum gh'iat i cavė? Longgh, curti... ?
Saludamm Ruigg! :p
-
Citazione:
Originally posted by lsu
An son brisa mi c'al capplun d'la foto :D
A g'ho i cavė curt (purassā curt ai lati) con la riga da na banda (a sinistra, am par giusta!)
A n'g'ho nianc la panza, s'a basta. Am fagg i cumpliment da par mi... :D
E ti, cum gh'iat i cavė? Longgh, curti... ?
Saludamm Ruigg! :p
Isu cum fat a dire che clulė lč ad ruig ? Ant ved brisa cal scor cumpagn un bulgnčs - mudnčs : l'č propriacsė
maial la spal la vinz al mundial
-
Citazione:
Originally posted by swaption
Isu cum fat a dire che clulė lč ad ruig ? Ant ved brisa cal scor cumpagn un bulgnčs - mudnčs : l'č propriacsė
maial la spal la vinz al mundial
Hhahahahah :D
Alora l'č ad Bulagna/modna ... :eek:
Forza spal, *** maial... (pare che questo motto sia diventato leggendario :p )
-
Nope...nope... nope... Isu e Swaption!! A sii luntan di km... e dimandi anch.....!!
Giim.... mo ueter duu ed che rasa siiv?
A'v salott, Chiomara
P.S. Isu, da quel che t'a'm dii, e't ghee un bel tai ed cavii. I mee i riven satt a l'urecia; a mi tgniva curt curt per al faat c'a'n droov menga al sugador... a mi leev e fora... anch d'inveren e curt i's sughen subett..
Mo vest c'a port semper al breghi, queli militeri cun tott chi bisacaun, a'm suun adeda c'a pariva un masciass. E a chi amm i masciass i'n'gh piesen menga tant... Deinter a'n suun menga un masciass, mo loor i'n'al saan menga, i veden sol quel ca ghe fora...
P.S. Cuus el, o chi el, al "spal"!!??
-
Citazione:
Nope...nope... nope... Isu e Swaption!! A sii luntan di km... e dimandi anch.....!!
Giim.... mo ueter duu ed che rasa siiv?
A'v salott, Chiomara
P.S. Isu, da quel che t'a'm dii, e't ghee un bel tai ed cavii. I mee i riven satt a l'urecia; a mi tgniva curt curt per al faat c'a'n droov menga al sugador... a mi leev e fora... anch d'inveren e curt i's sughen subett..
Mo vest c'a port semper al breghi, queli militeri cun tott chi bisacaun, a'm suun adeda c'a pariva un masciass. E a chi amm i masciass i'n'gh piesen menga tant... Deinter a'n suun menga un masciass, mo loor i'n'al saan menga, i veden sol quel ca ghe fora...
P.S. Cuus el, o chi el, al "spal"!!??
:D
la spal l'č la squadra d' Frāra (i zoga a ballōn in serie "C").
A g'ho anch du baseti com al g'aveva Piero Pelų qualc'ann fa... :)
Anch 'na mie amiga la g'ha il "breghi militeri". Lič la zira anch in moto (la g'ha 'na moto da strada, un suzuki). Ti g'at la moto?
Mi sė, 'na moto vecia ma la funziona 'ncora :D
Salutamm Modna :D :D
-
Isu, a't degh d'al mee Harley chopper DOOP che te' t'am dii ed che rasa t'ee!!!
A t'o dmandee pio' so' ed che rasa t'ee mo te', o te t'l'ee desminghee, o e't fee l'urecia da mercant.
Salott, Chiomara
-
Citazione:
Isu, a't degh d'al mee Harley chopper DOOP che te' t'am dii ed che rasa t'ee!!!
A t'o dmandee pio' so' ed che rasa t'ee mo te', o te t'l'ee desminghee, o e't fee l'urecia da mercant.
Salott, Chiomara
Oh regina galata,
ac raza vōt ca sia? A son ad Frāra! :D
G'at n'Harley? Ma la tienat sempar in garas o t'la porti anch in zėr...? :D :p