Originally posted by Steppen
My dad now says is the grandfather'cup. I don't know why![]()
![]()
![]()
My dad now says is the grandfather'cup. I don't know why![]()
![]()
![]()
Hi Daniele,
I'm just a new entry in this forum, but I want to say that I'm really happy to read your posts.

Hi Carmelo. I don'really speak italian either. Thank you.I'm taking good care of my dad. we love each other.
Inter won the Italian Cup!( My dad now says is the grandfather'cup. I don't know why) inter is the best.I like Adriano's goals the most. And Vieri. Also Milan is a good team. Also Totti is so good at passing the ball.Thank you but i don't know how often i'm going to be able to write here.Ciao oncle Liberamente.
Daniele.
Hi Daniele !!!! Grandfather'cup is .. La Coppa del nonno !!!!
Vabbè, continuo in italiano... Papà Stefano la chiama Coppa del nonno perchè il suo nome vero "Tim Cup" è troppo brutto... Non gli piaceva.. E così ha scelto il nome Coppa del nonno, che mi pare sia anche il nome di un gustosissimo gelato italiano..
Perchè le nostre vittorie, Daniele, sono rare ma molto dolci.
Il Milan è un gran team , soprattutto quando perde le finali di Coppa Campioni.. Totti è bravo.. c'hai ragione.. Speriamo che il Presidente Moratti ce lo compri.
Ciao bello ! Quando verrai in Italia organizzeremo una partita a calcetto e tu sarai il nostro Adriano ...
Forza Inter.... Lib

Hi Tommaso ,my dad says that you are really smart and intelligent! Thank you. Ciao.
Daniele.![]()
![]()
![]()
Ciao amico!
ciao ciccio un abbraccione e mi raccomando fai il bravo col babbo ehOriginally posted by Steppen
Hi Leonardo. My dad said that you are a very best friend to him. Thank you. Ciao.
Daniele.