Poslao: Pet Nov 17, 2006 16 pm Naslov:
--------------------------------------------------------------------------------
Ja ne mislim ja ZNAM sta je najbolje! Po nekim procjenama RS za sada najbolje funkcionise sto se tice svega u BiH!
A ako su se onomared petokolonasi protuustavno odcijepili od SFRJ ( Hrvatov izgovor: demokratija ) onda ne vidim razlog da i mi odleprsamo iz ove nametnute nazovi-multietnicki obojene drzave!
julia
Junior
Pridružio: 17 Sep 2006
Poslao: Pet Nov 17, 2006 21 pm Naslov:
--------------------------------------------------------------------------------
Da svakako sam za izdvajanje RS od BiH, i ako moze pripajanje matici Srbiji.
BiH kao drzava nefunkcionise uopste. Heregovci zeli pripajanje Hrvatskoj, isto kao mi Srbiji. Dva naroda na silu zive u jednoj drzavi, samo muslimani zele tu drzavu. Ja sam za nase odvajanje a nek se oni j.... o svom trosku.
Nazad na vrh
gili
Junior
Pridružio: 26 Avg 2006
Poslao: Pet Nov 17, 2006 3:22 pm Naslov:
u bih je problem taj sto jedan narod želi dominaciju i satanizaciju ostala dva bez imalo respekta i postovanja a sve to potice od negiranja sopstvene istorije
Nazad na vrh
rikir
Novi član
Pridružio: 17 Okt 2006
Poslao: Pet Nov 17, 2006 4:05 pm Naslov: Boka
Problem je sto siptari imaju jak lobi, dobice Kosovo drzavu, a sve se nama srbima obija o glavu....dokle?????
Nazad na vrh
Hrvat
Junior
Pridružio: 09 Sep 2006
Poslao: Pet Nov 17, 2006 74 pm Naslov:
the duke ::
Ja ne mislim ja ZNAM sta je najbolje! Po nekim procjenama RS za sada najbolje funkcionise sto se tice svega u BiH!
A ako su se onomared petokolonasi protuustavno odcijepili od SFRJ ( Hrvatov izgovor: demokratija ) onda ne vidim razlog da i mi odleprsamo iz ove nametnute nazovi-multietnicki obojene drzave!
E' interessante sapere quello che pensano i cittadini della Bih, su quello che dovrebbe essere il loro paese.

6 pm Naslov:
1 pm Naslov:
28