Originally posted by Perdu
ma ti potzu tocai????![]()
![]()
You are strongly not allowed to touch this rare spece in extinction danger and under our wealthy protection.![]()
Nu Wu Wu Fu
(Naitmer Uorld Uaild Faundescion).
Naitmer. Nu te ngazà .... famo pe riddè.![]()
![]()

Originally posted by Perdu
ma ti potzu tocai????![]()
![]()
You are strongly not allowed to touch this rare spece in extinction danger and under our wealthy protection.![]()
Nu Wu Wu Fu
(Naitmer Uorld Uaild Faundescion).
Naitmer. Nu te ngazà .... famo pe riddè.![]()
![]()

....nara Cri, là cà innoi a Arroma si bidi beni e si ligidi mellus, ... adessi cà tocat a no essi strollicus e bò! oghinou mi naras ita sighidi cun cussu ... arromanus?Originally posted by Cristianu
Eya oh Antò, ma Naitmereddu sigumenti tenit sa domu sua at Arroma, est unu pagu atesu... e depis considerai finas ki at Arroma custu foru no si castiat meda eni, ki ci depit essi calincuna interferentzia... duncas scedadeddu est craru ki du capitat de si isballiai in cuddas conditzionis!![]()
Comuncas Naitmereddu inoi est sempri su ennennìu, est sa "mascott" cosa nostra...![]()
![]()
![]()
![]()
saludi

Apu intendiu oh Amsì... duncas si no est sa connetidura internet de Arroma, mi dispraxit a du nai ma est su sçrobeddeddu pitikeddeddu pitikeddeddu di Naitmereddu -eddu -eddu!!!Originally posted by amsicora
....nara Cri, là cà innoi a Arroma si bidi beni e si ligidi mellus, ... adessi cà tocat a no essi strollicus e bò! oghinou mi naras ita sighidi cun cussu ... arromanus?![]()
saludi![]()
![]()
![]()
Oh, sa Mascott nostra, arratza e brullanu ki est! Ci tocat a du tenni deaici, ki de Naitmer eus feti custu!!!![]()
![]()
![]()

Originally posted by Cristianu
Apu intendiu oh Amsì... duncas si no est sa connetidura internet de Arroma, mi dispraxit a du nai ma est su sçrobeddeddu pitikeddeddu pitikeddeddu di Naitmereddu -eddu -eddu!!!![]()
![]()
![]()
Oh, sa Mascott nostra, arratza e brullanu ki est! Ci tocat a du tenni deaici, ki de Naitmer eus feti custu!!!![]()
![]()
![]()
![]()