saluri a tui puru Sardigna elzn![]()

saluri a tui puru Sardigna elzn![]()

Originally posted by Lutzianu
Sardinia libera e sotzialismu in domo tua!!!
![]()
![]()

Saludi Gherrianu,Originally posted by gherrianu
SALUTE CUMPANZU!
SARDINNA LIBERA E SOTZIALISMU IN TOTUE!
mi naras ita c'intrat custu? e ge du scisi ca a mimi sa cosa no mi est stranja ... ma innoi ... ita c'intrat? est unu "simpatizanti" de iRS e boh! miga a atru.
saludi

Salude a tie e ben''ènnidu in s'arrejonada!Originally posted by sardignaezln
Unu fraternu saludu de SardignaEZLN,
FINZAS A SA REPUBLICA DE SARDIGNA
unu simpatizzante de irs
Se hai interesse particolare per il mondo latinoamericano e per la lotta zapatista fammi sapere (irs@indipendentzia.net) che ti metto in contatto con altri ragazzi del movimento che se ne occupano, che lavorano come volontari in Messico o che sono li per studio.
A nos intender kitu,
Fintzas a sa bìnkida!
Fintzas a sa Repùbrica!

In domo b'est jai su sotzialismu, como soe kircande de lu juker peri a tzia Paulina, vikina 'e domo!!!Originally posted by Lutzianu
Sardinia libera e sotzialismu in domo tua!!!
![]()
![]()
![]()
CCS - SNI

Si fraicamus una repubrica sotzialista kèrio una pizza onzi sero.... pacata dae s'istatu!!Originally posted by sinforratori
![]()
![]()
![]()
![]()
CCS - SNI

Ja l'as leghitu Amsi...EZLN, est unu cumpanzu filo zapatista e custu bastat!!!Originally posted by amsicora
Saludi Gherrianu,
mi naras ita c'intrat custu? e ge du scisi ca a mimi sa cosa no mi est stranja ... ma innoi ... ita c'intrat? est unu "simpatizanti" de iRS e boh! miga a atru.
saludi
CCS - SNI

tando cumbidas tzia paulina a bintrare in iRS...Originally posted by gherrianu
In domo b'est jai su sotzialismu, como soe kircande de lu juker peri a tzia Paulina, vikina 'e domo!!!![]()
![]()
ca non pentzo sie possibile chi iRS intrede in domo tua.....
![]()
Salude
L

Poitta no biese si faede a che ddu leare finzas in domo e giagu sanna?Originally posted by gherrianu
In domo b'est jai su sotzialismu, como soe kircande de lu juker peri a tzia Paulina, vikina 'e domo!!!![]()
![]()
Itta naras?
ana 'a iscurtare dae cuss'origa sos de su psdaz?

No, tzia Paulina si keret difesa, ca si binket una Sardinna de dereta, li ke futin peri sa pensione!!Originally posted by Lutzianu
tando cumbidas tzia paulina a bintrare in iRS...ca non pentzo sie possibile chi iRS intrede in domo tua.....
![]()
Salude
L![]()
![]()
![]()
Poi, sa janna 'e domo (peri po sos de de irs) est semper aperta, una birra, duos contos, cunfrontu e ...un'atera birra!!![]()
CCS - SNI