Ma aundi funt acabaus totus???!!!!
![]()
![]()
![]()

Ma aundi funt acabaus totus???!!!!
![]()
![]()
![]()

Ue Cristià com'è ? vicu chi chistu forum s'e un pocareddu spupulatu ultimamenti, mi dispiaci. Ma comu dicìa minnannu l'impurtant'e la saluti, la paci, lu tricu e li dinà a biddicu.
Stammi bè

Saluti Gaddurè! A dì a viritai ùn hè chi s'hè spupulatu, ma s'hè trasfiritu nant''a quiddu di iRS chi s'agatta sempri in quistu situ ma nant''a zona pulitica, è i friquintanti tantu sò sempri listessi chi ghjeranu quici, anzi sò monda monda di più!Originally posted by Gadduresu
Ue Cristià com'è ? vicu chi chistu forum s'e un pocareddu spupulatu ultimamenti, mi dispiaci. Ma comu dicìa minnannu l'impurtant'e la saluti, la paci, lu tricu e li dinà a biddicu.
Stammi bè
Hagghju datu un'occhjata à l'antru forum, quiddu còrsu, ghjera tamantu tempu chì ùn u guardavu, è hagghju vistu chi sei sempri là! Quantunque cosa succeda ùn u abbandoni micca!
Saluti incù amicizzia!![]()

Pongu su link ki no connoscis su jassu... Est ingunis ki s'agatat sa MELLUS JOBENTUDI del Sardinnya:
http://www.politicaonline.net/forum/...?s=&forumid=53
![]()

Si agghju 'istu ma chiddu è un forum puliticu e priferu stanni fora... ma vi legghju sempri cu intaressu ! Comu socu fora da mesi da chiddu còrsu, agghju mandatu solu un link innant'a lu dirottamentu ma v'è troppu pocu rispettu, da palti di celti sardi ancora...
Avvidécci sani Cristià

Iè eiu hagghju vidutu torra quistu forum in st'ultimi ghjorni dopu mesi, è hagghju vidutu chì ùn hè cambiata nunda: pienu di taliani scassacugghjoni è invadenti, qualchi sardu (unu pocu sù di giri è sempri prontu à accoglie i provucazzioni à diciri a viritai), è ZERO corsi... Piccatu, hè statu totalmenti denaturatu u spiritu di stu forum...Originally posted by Gadduresu
Si agghju 'istu ma chiddu è un forum puliticu e priferu stanni fora... ma vi legghju sempri cu intaressu ! Comu socu fora da mesi da chiddu còrsu, agghju mandatu solu un link innant'a lu dirottamentu ma v'è troppu pocu rispettu, da palti di celti sardi ancora...
Avvidécci sani Cristià
Pè a pulitica, tutti sò liberi di pensalla com'è voglinu, com'a pansu eiu u cannosci deghjà innò?
Quantunque s'è ghjè sugghjetti chì ti parinu intirissanti, nimu ti vieta d'intirvinì listessu!![]()

tenis arrexoni, tocat a du torrai a preni custu forum!!!!!
is bagàntzias funt acabadas, ayò piçocus ajudaimi' a du fai torrai a pigai!!!![]()

citidì tui!Originally posted by Perdu
tenis arrexoni, tocat a du torrai a preni custu forum!!!!!
is bagàntzias funt acabadas, ayò piçocus ajudaimi' a du fai torrai a pigai!!!![]()
![]()
antzis, imoi ki mi nci du fais pentzai no m'as mancu arrespustu a cuddu pvt de sa "bidea malsana"...
![]()
![]()

cessuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu mi ndi seu scaresçu!!!!!!!!!Originally posted by Cristianu
citidì tui!![]()
antzis, imoi ki mi nci du fais pentzai no m'as mancu arrespustu a cuddu pvt de sa "bidea malsana"...
![]()
![]()
![]()

Originally posted by Perdu
cessuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu mi ndi seu scaresçu!!!!!!!!!![]()
bahhhhhhhh bàh![]()